3 motive de ce crearea unui magazin online personalizat este cea mai la îndemână metodă de a genera venit pasiv

Contextul este prea puțin relevant când vine vorba despre web design și creare shop online, fiind că de cele mai multe ori cuvintele "venit pasiv" nu ezită să apară și să facă furori. De obicei acestea se furișează în discuțiile antreprenorilor moderni și nu numai, sub forma unei formule secrete, deseori chiar sub forma unui mit, asemenea unui copil care descrie un vas de aur de la capătul curcubeului. Așadar, despre ce este vorba și care este legătura dintre acestea?

În esență, orice formă de venit pasiv este reprezentată de numerarul pe care îl primești regulat, numerar care nu e dependent de efortul pe care îl depui pentru a-l obține. Nu, nu e freelancing. Da, de cele mai multe ori cele două concepte sunt confundate. Venitul pasiv este exact opusul: nu ești plătit în funcție de câte ore ai lucrat, ci acesta se generează și dacă ești în vacanță, și dacă nu funcționează conexiunea la internet, chiar și dacă dormi. Da, poți face bani chiar și atunci când dormi.

Și aceasta este doar o parte a beneficiilor. Numerarul pe care îl puteți câștiga este potențial nelimitat.

Desigur, sunt tot felul de opinii în ceea ce privește cât de pasiv este acest venit pasiv, mai nou o mare majoritate de oameni preferă să numească acest concept ca 'venit scalabil'. În continuare vei afla mai multe despre ce poți obține prin acest tip de creare magazin online personalizat și profesional și de ce este atât de pasiv cât vrei tu să fie, dar și despre avantajele care umbresc dezavantajele. Până acum sună bine, nu-i așa? Înainte să începi te asigur că o asemenea decizie te poate diferenția de competiție cu mai puțin efort decât crezi.

1. Salvezi timp

Ca antreprenor și nu numai, stilul de viață modern devine mai solicitant pe zi ce trece și ajunge să lase prea puțin timp liber pentru mulți oameni. Fie că vrei să îți muți magazinul fizic în mediul online, fie că vrei să îți scalezi afacerea prin adoptarea de noi beneficii oferite clienților, magazinele online sunt întotdeauna disponibile.

Gândește-te la tot timpul salvat în trafic convertit acum în timp petrecut cu familia sau bucurându-te de hobbyurile acelea pe care le-ai cam pus pe locul doi de ceva vreme. Fara necesitatea de a fi prezent fizic, oricine poate comanda produse online la discreție de pe magazinul tău online.

2. Diversitate crescută

Imaginează-ți pentru o secundă toată varietatea de opțiunile pe care le obții prin simpla creare de magazin online comparativ cu un magazin tradițional. Spre exemplu, un magazin online este disponibil întotdeauna, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și îți oferă posibilitatea de a dispune de o varietate mai mare de produse. Chiar mai mult, cu cât Internetul crește în termeni de popularitate, acesta susține și încurajează încurajează vânzarea produselor mai rare și mai specializate, care de cele mai multe ori nu ar putea face față unui magazin tradițional viabil financiar. Tocmai această caracteristică a extrasă din simpla creare a unui magazin online personalizat, profesional deschide noi portițe pentru crearea a numeroase magazine noi dedicate produselor cât de poate de specializate, pentru care în cele mai multe cazuri nimeni nu le-ar fi acordat o sanșă de dezvoltare în mod independent.

3. Control ridicat

În funcție de timpul pe care îl aloci, fie part time, fie full time, costul de oportunitate este pozitiv. Tu decizi prioritatea acestui magazin online, dar oricare ar fi aceasta tot ai de câștigat. Tu alegi nișa pe care vrei să o dezvolți, iar gestionarea produselor și a cantităților devine mult mai simplă și eficientă.

Acum că am numerotat câteva dintre infinitele avantaje pe care le poți obține prin simpla creare de magazin online, alegerea rămâne la tine. Cel mai important este să fii mereu informat și să faci decizii în cunoștiință de cauză, pentru că tu știi cel mai bine ce e potrivit sau nu pentru dezvoltarea afacerii tale. Cu toate acestea, unele oportunități sunt prea bune pentru a fi ignorate, iar avantajele oferite pot doar să fructifice afacerea în termen lung. Spor la ales nișa! :)

Comments

Popular posts from this blog

5 motive pentru care un blog susține ideea crearii unui magazin online personalizat

8 Greșeli mobile de dezvoltare a site-urilor pe care fiecare dezvoltator trebuie să le evite